sparar redan men går inte så bra (N) har bara ca 3000

den här kameran funderar ja på att spara till, men ja är inte så duktig på att spara pengar.. har ca 3000 o den kostar 5 990 o sen får man ju räkna på garanti o obejktiv o väska o minnes kort o alla möjligt sådant..
men vi får väl se hur det går ;D den värkar bra o ja vill köpa ngt som verkligen har kvalite o sen vill ja ha ngt som inte alla andra har, men ska snacka med mamma o pappa om det o sen gämföra priser o lite sånt, det första ja ska köpa är en extern hårddisk höhö (Y) 


Kraftfull och mångsidig digital SLR-kamera med 12 megapixlar och en 2,7" vinklingsbar LCD-skärm.

Enkel att använda och fullmatad med finesser som hjälper dig att ta de perfekta stillbilderna. LCD-skärmen kan fällas ut och vridas, så att du kan ta foton ur alla möjliga vinklar samtidigt som du behåller ett stadigt grepp om kameran. Vänd, luta eller vrid monitorn för att ta bilder ovanifrån, underifrån, från sidan eller för att skapa självporträtt.

Genom 19 olika motivtyper kan du välja den inställning som passar bäst för stunden. På skärmen visas exempelbilder som hjälper dig att välja rätt läge. D5000 har också fantastiska möjligheter för Autofokus med fyra olika lägen som säkrar skarpa bilder.
Med funktionen D-movie kan du dessutom spela in videoklipp med ljud


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0