25 Mars

hej på er!
igår var det lördag och full rulle! min morgon började hos oscar med frukost och även en promenad till coop för att köpa lite fika. efter det blev det att gå till min mormor och morfar för smörgåstårta och firande för morfar!
riktigt mysigt och gott! sen blev det att skynda sig hem och fixa sig för att åka till Josefina där hon bjöd på mat och fruktsallad, även mycket snack o skratt från dem som va där!
vid tio ungefär åkte jag hem för att sova, var sjukt trött!
tack för dagen alla! riktigt härlig dag! vädret kan man ju inte klaga på heller, perfekt!

idag är det också fint väder, men det ska inte jag få ta del av, min morgon har bestått av frukost, städ och lite tv, även plugg! ska snart fixa mig något att äta för att sen åka till simhallen och jobba me de små barnen för att komma hem ikväll, när solen gått ner! :(
men vi hörs!

-snart kommer värmen hit, så man kan bada!

23 Mars

nu blev de ett såntdär uppbehåll igen! haha så äre när man har fullt upp och inte orkar sitta vid datorn!

aja idag är det fredag och jag gick i skolan till elva, därefter blev det hem och städa och plugga, även käka innan det blev tid för stan med Elin! köpte paket till Josefina och mig själv en glass, när de va nästan de godaste kvar, så tappade jag den :( inte kul! haha aja nu har jag lagat mat till mig Irini o syrran som ska smaka gott om dom kan komma nån gång!
därefter blir det lite förfest på kanske fyra tjejor!? innan vi drar till Alice och Fridas 18års fest, är riktigt pepp o de ska bli riktigt kul!! :D
i morrn får vi se om jag hinner plugga, har rätt mycket att göra, vid tre ska jag till mormor och morfar för att käka smörgåstårta, morfar fyller nämligen år! :d efter de blir det hem o fixa till sig för att sen åka till Josefina för käk o sen fira henne för hon har fyllt år, härlig lördag om ni frågar mig!

hare kul ikväll så hörs vi! :D

Flum bild ifrån Egypten tillsammans me Emmy! känner mig på detta humör idag!

14 Mars

igår trodde jag att min förkylning och feber och allt skulle bli mycket värre, men det blev det inte idag, idag mår  jag bättre, rätt mycke bättre! fast inte tillräckligt för att t.ex. träffa kompisar och njuta av de fina vädret, vi får väl se när den dagen kommer!

idag har jag inte gjort något alls i stort sätt, oscar fick ledigt från sin praktik så vi har sovit och käkat och kollat på spartacus, nu har vi kollat klart på säsong två, naaajs! det är vad min dag har bestått av, så finns inte så mycket mer att säga :)

-kollade Ellas blogg idag, såg en riktigt rolig bild, eller ah typiskt min humor! 


13 Mars

idag vare studiedag i skolan, då hade jag, mamma, Oscar och Sofie bestämt att vi skulle åka till Kalmar på shopping! dock så spelade det ingen roll om det var studiedag, skulle ändå inte gått dit, jag trodde att jag mådde tillräckligt bra för att åka, men min tid i kalmar spenderades i stort sätt i bilen! men det var mysigt de också eftersom jag delade den med den bästa!
kunde iallafall gå i några affärer och få lite grejer med mig hem. mycket nöjd!
nu när jag är hemma så blir det att gå o lägga sig tillsammans med Orreborre för yttligare en hostig natt!

-Här är grejerna som jag fick med mig hem idag!

-detta var en present från oscar, mycket fina! tack för idag, älskar dej<3 (shortsen)

12 Mars

min dag kunde inte börjat värre, vaknar upp med 39.5 graders feber och ett verkande huvud o på toppen av de, hosta som skaver i bröstet. som tur va så va oscar här i morse o tog hand om mig, vilket behövdes!
vid åtta släppte vi av honom vid skolan, men det blev ingen skola för min del utan det blev att åka till doktorn, de tror att jag har mikroplasma, en slags lunginflamation så jag har nu fått medicin som ska hjälpa.

så idag har jag inte gjort annat än att legat i sängen och sovit, oscar kom hem på sin lunchrast, o redan då mådde jag bättre, mår alltid bra av att träffa den bästa!

hoppas att jag kommer må bättre snart!
11 Mars

har tagit mig en bloggpaus som ni kanske märkt! har haft så himla mycke o göra, men nu känns det som att jag är back on track, vilket är skönt! men det är väl dags att hamna efter igen, håller på o bli sjuk, min förkylning bröt ut idag och ändå var jag tvungen att jobba, men ipren hjälpte mig ifrån feber o huvudont, det var bara hostan och det onda bröstet som inte försvann, i morrn blir det att åka till läkaren o kolla så det inte är något allvarligt, får se om de blir skola i morrn, beror helt på hur jag mår!

nu ikväll är min lilla orreborre här och det känns skönt att ha han här när man inte mår så bra!
har också testat mina ljuslyktor som jag beställt som kom igår! redigt fina grejer, ska lägga upp bilder på det nån dag har jag tänkt :d men ska fixa mig för att krypa ner i sängen o försöka sova!

igår hade jag lite födeledagsfirande hemma, även att det var länge sen jag fyllde år, kvällen bjöds på mat, snack tårta o godis, även lite melodifestival o spel, jag hade det riktigt mysigt och roligt och jag hoppas mina kompisar också hade det! bättre kompisar får man leta efter måste jag säga!

-det påminde mig om födelsedagsfirandet i Egypten, vilket var riktigt häftigt! här är bilder på de sngygaste byxdresserna och den roligaste försäljaren!


RSS 2.0