29 Mars

Hej Hej! Glad påsk på er allihoppa! :D
 
min sista skolvecka innan påsklovet gick riktigt fort, inget plugg så det var bara och ta det lungt och göra exakt vad du vill! 
 
har varit med kompisar, firat josse som fyllt år, tränat och storstädat rummet, så det är mycket jag hunnit med att göra! 
 
nu väntar jag på Ella som ska dyka upp vilken minut som helst! får se vad vi ska hitta på och lite senare blir det påskbord som min mamma lagat till!
 

25 Mars

Hej Hej! 
 
min helg blev toppenbra! på lördagen pluggade jag på förmiddagen så blev klar med allt plugg, sen blev det att fira min morfar där bjöds man på jätte god smörgåstårta och tårta! sen på kvällen åt jag mat med kristina och sen kom Elin så blev det lite förfest hemma hos mig innan vi drog hem. Söndagen blev det jobb som gick riktigt bra! kvällen spenderades med Oscar, så veckan kunde inte sluta bättre!
 
idag har jag varit hos mormor och morfar tillsammans med Oscar, där bjöds vi på våfflor! sen fyller morfar år idag också, Grattis till honom!<3
Efter det så blev det att g hem o bara ta det lungt! nu ska vi snart mysa ner oss med film och chips & dipp!
 

                 

23 Februari

woups! nu blev det ett litet hopp imellan uppdateringarna! 
 
när det är skola har man verkligen fullt upp, det är alltid något som ska göras! 
 
förra lördagen när jag var och pimpla med pappa så hade jag det jätte bra! det var riktigt roligt och sen bjöds man på jätte god mat av farmor och farfar! en toppen helg var det!
 
denna vecka har det inte hänt något speciellt, har åkt bild helt själv för första gången, det var läskigt men det gick bra! 
 
igår hade jag en myskväll med Oscar och idag blir det att plugga på förmiddagen för att sen åka till mormor och morfar för att fira morfar! sen ikväll blir det middag med kristina för att sen dra ut och ha det lite kul på krogen!
 
självklart så glömde jag kamerans batteri hemma, så det fick bli mobilbilder
 
 
 
 
 

15 Mars

nu har jag inte bloggat på ett par dagar! har haft skola, jobbat, tränat, träffat vänner och pojkvän, en vanlig vecka! 
 
det enda annorlunda denna vecka är att jag är ett körkort rikare! vilket är jätte skönt :D skönt och ha det gjort och jag är stolt över mig själv som klarat det! 
 
just nu så sitter jag i min pappas källare och försöker plugga, inte så lätt när man inte orkar egentligen haha.. men jag måste! 
 
imorgon blir det att åka till Torrö och pimpla och lite sånt där ovanligt men roligt och även träffa farmor och farfar, ska bli skoj! :D ska försöka ta lite bilder och dela med mig här!
 
Fick mig en liten överraskining av pappa och Biggan när jag kom till Gamleby, de känner mig alltför väl!

7 Mars

som jag nämnt tidigare så har jag föreställningar denna vecka. så min vecka består av mycket teater! i tisdags blev det teater direkt efter skolan, samma sak igår, då höll vi på ända fram till tolv på natten för att fixa allt!
 
så idag har vi haft premiär och det gick riktigt bra, hoppas bara publiken tyckte om det! det är alltid svårt att spela för skolungdomar men jag hoppas att de tyckte om det iallafall! 
 
nu sitter jag här hemma och pluggar, är snart klar med två arbeten (SKÖNT) så sen blir det att sova, för att sedan köra en till föreställning ikväll! 7
 
En bild från i vintras :)

4 Mars

min helg bestod av teater, och på lördagen blev det också middag som lagades av Oscar och efter det palladium, det var riktigt roligt! men nu blir det och ta det lungt några helger :)
 
idag har jag haft en riktigt bra dag! det gick fort i skolan och efter skolan blev det ginger med Oscar och sen var det tänkt att plugga men det blev inte så mycket med det, tar igen det nån annan dag! jag övningskörde med mamma och gick en sväng på Gina Tricot, fanns dock inget speciellt där, hade hellre haft Carling faktiskt!
 
nu blir det mys till en film med Oscar!
 
och en sista sak, har föreställningar denna vecka, " I Ruben pottas eländiga salonger" en riktigt rolig enaktare med många olika lager som handlar om en pojke som vill bli vuxen! 
Torsdag-Fredag klockan 19.00 och lördag 15.00! :D
 
middagen som vi åt i lördags, mumsigt!

1 Mars

äntligen fredag kan jag ju börja med att säga!!
denna vecka har gått sjukt snabbt och min fredag började med en filosofi diskussion som gick helt okej! 
ska göra något mer arbete kring det tror jag, om jag hinner!
 
idag efter skolan gick jag och Kristina och fixa några ärenden på våra banker för att sen gå och käka pizza! efterlängtad pizza som vi bestämade att vi skulle käka redan på onsdagen! 
sen blev det hem till kristina och plugga, är äntligen klar med arbetet!
 
vi tog en liten paus och åkte till willys för o handla lite gottigt som vi nu sitter och käkar på, choklas, chips och dipp! jag självscanna för första gången idag! haha höjdardag iidag verkligen! :D 
 
det blir o sova hos Kristina ikväll så hon inte blir ensam i sin lägenhet! myys :D
 
                          
 

 
 
 
RSS 2.0