29 april

Var är min motivation?! varför har all lust på allt bara försvunnit?
 
känner för att gå in för träningen -  men jag orkar inte
 
känner för att försöka beta av plugget -  men kommer inte igång
 
Det är så himla mycket tankar som bara virrar runt i mitt huvud och jag känner ingen lust för något
 
helst av allt så vill jag ligga i min säng och kolla film med chips o dipp! men det går icke.
 
ska försöka hitta den där motivationen o försöka ta tag i livet men det är svårt att komma upp ur en "svacka" när man väl hamnat där
 
- Så nära, men ändå så långt bort..

28 April

Konserten som jag va på förra veckan kan bara beskrivas med ett ord, magiskt! det va så himla häftigt och hotellet var underbart och deras frukost var gudomlig! 
 
denna vecka som gått har inte varit så värst märkvärdig, har varit förkyld och firat både Julia och mathilda som fyllt 18 år, även farmor som fyllt 70! så lite annorlunad vecka men jag tänkte lägga upp lite bilder från veckorna som gått!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 April

En vecka har gått och den har gått sjukt snabbt! har hunnit med jätte mycket!
 
jag har varit i ullared, gått i skolan, haft teater, jobbat och igår hade vi klassfest! riktigt bra vecka måste jag säga och klassfesten blev sjukt lyckad och jag tror iallafall att alla hade det extremt kul!
 
imorgon bär det av mot Stockholm med de fina brudarna Julia och Irini! vi ska på konsert, Imagine Dragons!!! ska bli så himla roligt :D ihhh :D haha så ni får höra mer av den upplevelsen på tisdag kväll då jag kommer hem igen!!
 
image

5 April

idag är det fredag, snart har hela lovet passerat, dock har det fortfarande gått väldigt långsamt vilket är skönt! men det ska bli skönt o få lite rutin igen. även att jag inte tycker skolan är särskillt kul! 
 
under veckans gång har jag träffat Emma o Becca och haft en myskväll med dom. Sen har jag jobbat och träffat Emmy o haft filmkväll oså med henne! Och idag är jag med Oscar och gör lite allt möjligt, mest ta det lungt men det är ju det man ska göra på lovet! 
 
imorgon blir det IKEA vilket ska bli roligt! ska köra dit så vi får väl se hur det går ;)
 
 
 

2 April

Lovet går riktigt sakta framåt men med mycket roliga saker att göra! Det är precis så det ska va!
 
Igår träffade jag fyra brudar, Elin,Johanna, Irini och Mathilda. Vi åkte till willys för att handla grejer till maten som vi senare skulle laga. Det blev succé gott! och efterrätten satt inte heller fel i magen! sen blev det film. Så dagen var lång!
 
 
idag är jag med min fina Oscar, än sålänge har vi hunnit med att inviga årets kebabrulle från kebabmästaren. Det var riktigt gott och just nu gör vi inte så mycket men snart blir det hem och laga god mat o familjen! sen får vi se vad kvällen bjuder på! 
RSS 2.0