28 Februari

igår vare måndag och då gick jag till skolan till tre för att sen åka hem o börja plugga, käkade även mat med syrran vilket var riktigt gött!! sen mot kvällen kom Oscar till mig o då blev det mest mys men även lite damp o sen en tidig kväll för sömn, alltid skönt o sova!

idag däremot står med grejer på shemat, fick sluta vid kvart i två idag ist för vid fyra vilket är riktigt skönt! har käkat här hemma nu och gjort två matte tal (lisa är duktig!!) haha o snart ska jag dra mig ner till stan för teater, senare mot kvällen när ja väl kommit hem igen så blir det ännu mer plugg, har ju föreställningar oså denna vecka så ska va ledig från skolan i tre dagar nu, skööönt ;D men vi hörs!

26 Februari

hallå där! :D

kom hem från Egypten i torsdags kväll, kan säga det att det var hur härligt som helst i Egypten, underbart! värsta upplevelsen :d hoppas på att få åka iväg nån mer gång o de e snart hähä ;)

när ja kom hem blev det att packa ner grejer och åka till min käraste, oscar. var tvungen o träffa han direkt, eftersom han var så sjukt saknad!
dagen efter blev det att ha teater i stort sätt hela dagen och på kvällen taco hos min syster, riktigt mysigt! natten spenderades sen med oscar hähä.
igår hade jag teater nästan hela dagen oxå, sen blev det ljusparty hos syrran med god mat och lite shopping, längtar till grejorna kommer!

idag däremot har jag tagit ut min sovmorgon och kollat på film, bara tagit det chill! men snart ska ja käka lite mat och efter det blir det simhallen för lite jobb!

nästa vecka kommer innehålla mycke teater och plugg så vi får se hur det blir med allt bloggande, men det är ju sånt som märks! ;)



15 Februari

igår var det alla hjärtans dag och då vare full rulle så hann inte med att blogga! haha jag gick i skolan till 4 och därefter blev det hem en snabbis där oscar väntade, för att vid fem ha teater, teatern höll på till typ åtta o då blev det att träffa oscar igen och käka och efter det bio, det var en riktigt bra film, mission impossible och kvällen kunde inte bli bättre!
idag har jag gått i skolan som vanligt till fyra, har även tagit sista vaccin sprutan, *AJ! haha nej men det är inte så farligt den här gången som tur är! efter skolan blev det hem en snabbis med emma, träffa även ella en tio min oxå hihi sen kom oscar och min dag har spenderats med honom och packning!
för klockan tre inatt bär det av mot norrköping för att sedan klockan sju i morgon bitti åka till Egypten!!!!!!!!!!!!
har lite resfeber men det ska nog bli hur kul som helst!! första gången jag åker utomlands och även första gången jag ska flyga, hihi kommer bli asa najs!
så min blogg kommer tyvärr inte uppdateras förns när jag kommer hem, hoppas ni alla har det bra här hemma i kylan medans jag ligger på stranden o solar ;D hähä


13 Februari

idag är det måndag, första dagen på en ny vecka. är inte trött som jag brukar vara och jag är på riktigt bra humör! kan bero på det härliga vädret, när det är snö och solen lyser och det är sådär lagom kallt så är det underbart väder! framförallt när det är vinter, annars så föredrar jag sommar faktiskt ;)

idag har jag haft min första lektion och nu har jag tre timmars lunch rast, då blir det att åka ner till stan med syrran Sofie för o växla lite pengar tills på torsdag då jag åker iväg till egypten på lite sol semester, yay!
sen blir det att åka tillbaka till skolan för att ha de två sista lektionerna, ska försöka vara aktiv idag på matten, har ju prov på onsdag, dags o skärpa till sig lite när det gäller matten tror jag!!

efter skolan ska jag hem till mormor och käka vofflor mömma! o efter det sola med syrran, ska börja packa lite smått också! :d lilla oscar kommer man oxå träffa idag! kan denna dag bli bättre undrar jag!





11 Februari

Idag äre lördag och dagen började med en låång sovmorgon och även bara massa chill, snart kommer syrran och hämtar upp mig och oscar så ska vi åka till Gamleby. Där blir det att träffa pappa och sen kommer även farmor och farfar dit, kommer bli göttigt käk och mer födelsedagsfirande hoppas på en kanondag! :)


-De måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

10 Februari

känns som att det är söndag idag, riktigt jobbig känsla! fast som tur är så är det bara fredag änsålänge! :D

idag gick jag i skolan som vanligt o slutade vid tio över elva, då blev det att dra hem och städa och fixa sig o lite sådant, för vid halv tre kom mormor och morfar över på mat och fika, fyller år om typ 11 dagar men då är ja i Egypten så småfirar mig nu innan jag åker, så idag blev det att fira med mormor och morfar, mamma och sofie. senare mot kvällen kom även Leif och Frida ner ock käka smörgåstårta, mycke mat idag men mycke gött!
fick mest pengar som ja ska ha till fickpengar till Egypten, härligt åker om 6 dagar! WIHUUU :DD

sen blev det spel med syrran och nu sitter jag hos Oscar, kom hit för typ 30 min sen och det blir o umgås med honom ikväll, skapligt mys :d hähä



9 Februari

nej jag har inte vatt så aktiv i mitt blogande o ja jag har haft sjukt mycke o göra! haha sen är det inte så kul o blogga om man inte vet vad man ska blogga om eller om man har en data som tar trettio år för att hända något..
tänkte lägga upp bilder från den 4 Februari när det var tjejkväll hos josse vi va några tjejor från klassen o käka tacos o hade mysigt! mycke rolig kväll må ja säga! :D





RSS 2.0