data ur funktion IGEEEEEEEEN

min data har pajat IGEEEEEEEEEN OOH BLIR SÅ ARG ah ni kanske fattar hur det är att inte kunna ha tillgång till en dator? nu sitter ja vid min syrras data o bloggar o på min kamera har ja massa bilder som bara vill upp på bloggen men ja får inte riktigt någon data så ja kan göra det. men men håll ut ska fixa det nästa vecka ngn gång eller så snart som möjligt. aja idag har ja haft filmkväll med Anna o vi såg shutter island, det av ingen text så ja fatta inte så mycket :s svår engelska men aja, nu väntar ja på att lisa ska komma hit o vi får väl se vad vi hittar på (Y) men syrran vill ha datan nu så vi får hööööras när min cp data funkar igen ;)

en random bild från syrrans dator från i vintras, hoppas det inte blir så här mycket snö igen :O

o juste, ja kanske åker till min saknade syrra sofie i kalmar på måndag med Ella ;D

det funkar inte och ladda upp bilder, har försökt massvis med gånger i tre dagar eller mer, men det går inte så det är delvis varför ja inte bloggat

tänkte om ni kanske ville veta så ja har ja försökt i tre dagar eller mer o lägga in bilder på bloggen och blogga oså, men det funkar inte :s det står när ja ska ladda upp bilder så kan inte webbsidan visas så ja har massa bilder o lägga upp men ja kan inte, har försökt masser men det går inte på min data, så vi får se när bilderna kommer in, men ja vill blogga just nu men har inte några bilderoch då kan bloggen bli väldigt tråkig tycker ja, men men.

i morgon efter skolan har ja utbildning och sen blire o va med Malin o mot kvällen ska vi till Mejeriet på klubbmejeriet kvällen, så bloggar kanske i morgon om ja hinner, sen får vi se om ja kan fixa detta på ngt sätt, men men nu ska ja faktiskt sova så vi hörs!

-

förlåt för att ja inte bloggade i lördags, men mår inte så bra just nu, så ja tar en längre bloggpaus och vi får se när ja kommer igång igen, känner att ja har lite mycket att göra också, lite för mycket så ah vi märker..

bloggpausen är slut i morgon ;)

som ni märkt har ja tagit en blogg paus tills i morgon för att då kommer nog min data funka lite bättre, men har inte tid att blogga just nu så vi hörs i morgon då bilder o sånt kommer komma ;d

mejeriet bloggar hehehe

nu bloggar ja från Mejeriet :o ja tänkte bara säga det att i morgon kommer nog bloggen uppdateras dåligt, men bilder kommer nog komma någon gång under dagen, så håll utkik! men snart ska ja ställa upp alla stolar och sen sopa och sen får jag åka hem, så inte ngt mer bloggande för mig idag för ja när ja kommer hem ska ja äta och plugga, men vi hörs :D

diska hela dagen? kuuuul verkligen

jag kan berätta väldigt kort om praon idag, det enda ja o Emma gjorde var att diska, nej jag överdriver inte. vi diskade hela dagen, bara för att det kommit en ny prao elev från gymnaiset så ska hon va i köket inte vi -.- aja nog om det, efter praon gjorde jag och Emma milkshake och plugga lite, sen drog hon o ja fixade mig lite för snart ska ja ner till Mejeriet och jobba, så när ja kommer hem kommer ja nog inte blogga, men nu ska ja fixa det sista så hörs vi ;d

min data funkar inte som jag vill -.- och ja har inte några gratis sms så vill ni något får ni ringa :o

klockan sju går ja upp för att fixa i ordning mig sen vid åtta är jag i simhallen och har utbildning, efter det skyndar jag mig ner till bryggaren där jag har teater/musikalen. sen vid tio över tre åker jag till simhallen och vid tjugo över åtta är jag hemma och äter, sen har jag pluggat lite på svenskan. svenska läslogg, som en bokredovsning fast massvis med frågor, aja nog om det. det är väl vad jag gjort idag som ni märker har jag inte vatt hemma så mycket så jag har inte kunnat blogga, och min data är helt cp så ja kommer inte in på spotify eller internet så just nu sitter jag vid min systers data och bloggar, men vi får se hur det blir med det hela, aja hatar min data iallafall men det är väl inte ngt nytt? nu ska ja göra mig iordning för en ny prao vecka med Emma på café gården VÄLDIGT NICE! sen tror jag att ja ska spela lite tv spel? hit and run as kul! ahha lite nördig av mig men (a) men innan allt ska jag käka lite chips o dipp som avslut på veckan. men vi hörs imorgon om ja har någon data!

http://www.gamereactor.se/media/92/simpsons_99246.jpg

bilder från igårkväll, kolla emmas beccas eller ellas blogg för mer bilder, det försvann bilder från mig på ngt vis ;s

vaknade i morse av att Linn, min syster säger till mig, gå upp vi ska städa innan mamma kommer hem. jag tvingar mig upp käkar frukost och börjar städa, jag la i ordning sakerna och damma medan Linn damsög och skura golvet, vi städade två toaletter, köket, hallen, våra egna rum och vardagsrummet. Vi blev klara precis nyss och klockan är fyra mamma kom hem också, rätt lagom, så nu håller jag på att fixa min dator som segar. Jag ska försöka fixa till den och sen blir det tacos snart, mums! men efter det blir det o plugga så idag kommer uppdateringen inte vara den bästa så ni vet.

  • bilder från igår, det blev inte så många för det hände ngt cp så nästan alla mina bilder försvann när jag la in dom i datan, men kolla Emma, Ella eller Beccas blogg så hittar ni nog några bilder till iallafall ;d






en prao vecka har nu gått ;o

det är sjuuuukt, en vecka med prao har gått , jag tycker inte det känns som det, tycker det har gått väldigt  fort, men men. vi kom till cafét och sen fick vi gå till hemköp och köpa svamp, ett kg champinjoner, haha väldigt gott! sen gjorde jag soppa på det, nästan helt själv, fast med hjälp då, men ändå!? jag och Emma lyckades ta sönder vattenkranen känner mig väldigt duktig, ja stog och diskade och plötsligt sköts den dära kranen ut som ett skott in i väggen och vatten bara spruta, haha blev as rädd! men det glömdes snabbt, sen har vi gjort det vanliga, diskat bakat o städat lite, fikat har vi också gjort en hel del, massvis med fika, allt vi bakar får vi smaka, idag har ja ätit typ 4-5 kakor!? aja efter praon drog jag o Emma o mötte Ella för att köpa lite grejer till kvällen, för vi skulle nämligen fira Becca som fyllde år igår, Grattis igen babe! kvällen blev väldigt lyckad med skratt och snack, även lite idol! hoppas alla haft en bra Fredag för det har i alla fall jag haft!
  • (jag tänkte att ni får bilderna från praodagen nu och sen bilderna från ikväll får ni i morgon, för jag är as trött och vill sova!)






blandade bilder som är tagna med min nya kamera!

en annorlunda torsdag!

Praon gick bra, fick baka och diska och sånt vanligt, men man lär känna alla där och jobbet blir mycket roligare nu när man kan det mesta. Efter det blev det att träffa Pappa en stund, vi pratade och lite sånt, väligt mysigt för jag har saknat honom. Sen blev det teater gjorde inte så mycket där och somnade som vanligt haha! men men, idag har även fått min vinterjacka, mycket nice känner jag (Y) som ni vet har min KAMERA kommit idag och jag har testat den och lite sånt, ni ska få se lite bilder snart ;d men nu ska jag fixa i ordning lite så hörs vi med bilder sen!
  • min nya jacka, den ser mycket bättre ut på!

hjälp mig hur min blogg ska se ut, har ni några förslag på hur det ska se ut komentera gärna det!

kom försent idag igen, har kommit sent varje morgon nu! inte bra. men i morgon ska jag inte komma sent..
dagen började med att vi fick skala dom äpplena som var kvar, det var väl ungefär två timmars skalning. efter det diskade vi och lite sånt sen tog vi lunch. vi drog förbi Intersport där jag faktiskt hittade mig en jacka :o men den är dyr, vilket är tråkigt, men vill jag ha något så gärna som nu får jag spara :D så jag ska köpa den i morgon med hjälp av mamma och pappa. efter lunchen så bakade vi och fikade, vi fika massa idag! helt sjukt! efter praon gick jag på stan ett litet tag med Emma och Ella, sen möte på mejeriet och sen mötte jag Ella och Emma igen, mycket mysig kväll ändå tycker jag!!
Tror det är den här jackan jag ska ha, FAST RÖD
KIMBERLY W JKT

ajuste min kamera kom idag :D:D:D:DD::D:D
mamma är inte hemma så hon ska hämta ut den i morgon, hoppas verkligen att den är så bra som jag hoppats på, för det jag fick veta om den idag på waltersfoto kan inte vara bra, men jag får se, aja.

har bestämt mig för att göra om min blogg TOTALT, ny header, ny färg och ny bildstorlek men jag har inte en aning om hur jag ska göra eller hur det ska se ut, men jag får se, har ni några förslag hjälp mig gärna!!




usch vilken kväll ;/

Dansen gick inte alls bra för mig idag, jag gjorde fel hela tiden och det såg inte så bra ut heller. Men jag får försöka på nytt nästa vecka. kvällen va inte så nice heller, har varit ledsen för något, vet inte vad ;s aja hoppas det vänder i morgon, för då ska vi åka till almvik och va på det cafét som finns där, hon som äger café gården äger också Almviks café så vi får se hur det blir, kul hoppas jag i alla fall. Men nu ska jag sova så jag vaknar rätt så utvilad i morgon, godnatt!

rätt så liten bild men hit ska vi i morgon:


skalat äpplen i fem timmar eller mer helt seriöst!?

Morgon började bra, sedan åkte jag och Malin till Emma och därifrån till skolan, i skolan blev det att göra fysik prov, gick väll sisådär, men godkänd blir jag i alla fall, det är ju bra. sen blev det att åka ner till café gården och jobba, det började med att vi fick skala äpplen fram till halv tolv då vi hade lunch , sen åkte jag hem o åt och sedan ner igen, då tog vi hand om disken i ungefär en kvart sen skalade vi äpplen till halv tre, tre och sen fick vi fika och efter det så städade vi sen fick vi åka hem, mycket skönt har så himla ont i fötterna.. har ju stått vid en diskbänk i stort sätt hela dagen? :o snart ska jag börja plugga på mitt svenska arbete: läslogg och läsa lite i boken, sen får vi se om jag slänger i mig något inför dansen ikväll, det är väl min dag ungefär :)
  • jo om ni vill veta så skulle man dela äpple bitarna i fyra delar, sen skulle man skära bort skruttet och sedan skala dom, jag har just nu ömma och oranga fingrar haha!

här är dom andra skorna, hur snygga som helst dom också, jag kunde ju inte bestämma mig så det fick bli båda!

onödigt inlägg igentligen men men ;D

sitter just nu på Mejeriet och bloggar, jag har lagt upp om en skidresa på MEJERIETS blogg och tänkte faktiskt säga det att om ni vill komma och åka skidor så kolla in på deras blogg.

förövrigt ikväll blir det att plugga till provet i morgon och sen kommer Malin sova hos mig också, längtar hem just nu till min säng och mat! (a)

men nu ska jag fixa det sista så jag kan få åka hem.

Första prao dagen!

Morgon börjar inte så bra, jag är jätte tjurig hittar inte några kläder och det värsta
KATTUNGEN RAMLAR NER I TOALETTEN, SERÖST? OCH SEN FÅR JAG TORKA UPP OCH DUSCHA AV KATTEN, USCH! Så morgonen kunde faktiskt börjat bättre..
men men.
Praon va riktigt kul o det gick väldigt bra. vi fick diska och baka o lite sånt, låter inte så kul kanske, men det är fatiskt kul! Efter gick jag o Emma in på din sko och då hittade vi ett par klack skor, jag hittade två och jag ska köpa båda. det blir två hundra kronor för båda, inte så dumt tycker jag! nu ska jag plugga och sen blir det att åka ner till mejeriet för att jobba, sen får vi se när jag kommer hem, kommer blogga hur eller hur. men vi hörs ;)

vad tycker ni? själv tycker jag att dom är vrålsnygga!


(längtar tills min systemkamera, om ni bara visste hur mycket!)

min helg hehe

Lördag kväll: mot kvällen kom Olle och Erik till Gamleby, vi snackade lite o sen blev det film lite senare  bestämde ja o Ella oss för att åka med Olle och Erik tillbaka till Västervik så då gjorde vi dä. i Västervik så chilla vi lite och sånt sen blev det att sova kom till Västervik rätt sent så det fanns inte så mycket att göra hehe.

Söndag: vaknade av att min syrra plockde ner sin säng, hon har nämligen fått en lägenhet så hon har flyttat på alla sina grejer, så för min del blev det att möblera om och storstäda hela rummet idag, o sen vid tre åkte ja till Simhallen och jobbade lite, sen kom ja hem o städade det sista och sen kom Emma, hon ska även sova här inatt vilket kommer bli väldigt nice nice (Y) :D men nu ska vi plugga lite o sen sova, bilder på rummet kommer i mitten eller slutet av veckan för då har ja min kamera så ja kan ta bilder :D hehehe hööööööööörs

var och fikade med Ella Emma Malin

(oseriös)

BESTÄÄÄÄLLLD OCH ELLA PÅVÄG HEHE

MIN DAGKAN NOG INTE BÖRJA BÄTTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamma ringer och säger att kameran är beställd, så den kommer någon gång snart nästa vecka.
Ella smsar o säger att hon kan komma till Gamleby, självklart får hon det.
Malin o Emma frågar ifall vi vill följa med dom och fika, och självklart vill jag det :D
är så jävla glad :D ihihi
nu vet ni hur min förmiddag ser ut ;D

fin kväll :)

när ja  kom hem så blev det att ta en liten powernap (stv?) o sen sätta mig o plugga. efter det så städade ja rummet och fixade i ordning mig, sen kom gästerna lite släkt bara :) vi käkade mat o fika mycket gott! nu sitter jag och pluggar, sitter vid datan OCH kollar idol (a) mycket på en gång, i morgon får ja se om Jocke är frisk och kommer till Gamleby då blir det och va med han, annars blir det och plugga och fixa på rummet lite och sen kanske träffa Malin o Emma som är här i Gamleby men vi märker väl ;d aja nu ska ja ägna mer tid åt plugg vi hörs :D
(bild från igår hehe)

blir Gamleby ikväll o massvis med plugg (N)

skolan har varit väldigt innehållsrik  på ett jävligt dåligt sätt, ingen va glad idag o usch det sitter i en.. men men. just nu sitter jag hemma hos Malin o väntar på att klockan ska bli dags att dra till Gamleby. sen mot kvällen blire o fira pappa som fyller år på Söndag :D men jag bloggar mer sen när ja är hemma :) höres §
Mina små babes :D <3
RSS 2.0