28 Maj

Den här veckan kommer bestå av

- Plugg

- packa och flytta

- teater + typ föreställning


Så därför kommer ja blogga när jag har tid endast, vilket inte kommer bli alltför ofta!
så nu vet ni de :)


23 Maj

Igår glömde ja bort helt att blogga! hade matte nationella som gick, aa ja vet inte alls hur de gick, om ja ska va nöjd eller inte haha. slutade vid halv två o då fixade jag o oscar lite grejor o sen vare dags för teater, efter teatern åkte jag hem o fixade lite för att sen åka till Oscar igen, där blev det att spendera natten! mys som vanligt!

idag har ja haft skola som vanligt, bortsätt från idrotten. efter skolan blev det att va me Emma, vi gjorde mat, chillade o satt i solen ett tag. drog hem för inte sålänge sen o nu får ja se va jag gör, kanske tar tag i lite plugg! vi får se vad som händer!

21 Maj

idag har jag inte gjort något speciellt, det har varit skola, den innehöll bla spanska nationella som inte gick så bra..

efter skolan åkte jag till mormor och morfar och åt mycket god mat!

därefter blev det att åka hem för att plugga matte, istället för o plugga tog jag mig ett låångt varmt och skönt bad, kollade csi avsnitt, avsnitt efter avsnitt. lyckades även sova lite. Efter ett tag tog jag tag i matten och nu har jag också mat i magen, så kanske jag får lite mer energi! har varit väldigt trött och ängslig idag också så det blir ju inte bättre när man ska plugga matte!

haha men snart blir det att åka till affären och köpa saker till matte nationella i morrn. sen blir det att sova, sköönt!

Idag är det den 21 maj. för 6 månader sen, ett halvår sen så blev jag tillsammans med Oscar. Dessa månader har verkligen varit bäst! hur mycket Oscar betyder för mig går inte beskriva med ord, han är den killen som man beskriver som den perfekta killen, och en sån får man leta efter! han är guldvärd och betyder mest för mig, jag älskar honom något otroligt mycke och jag hoppas på att få spendera fler dagar, månader, halvår och år med honom! Du är bäst Oscar, jag älskar dej något otroligt!<3






Nu blir det film, This means war tillsammans med min älskade Oscar och chips & dipp!


20 Maj

Dagen igår blev inte helt som planerat! jag var barnvakt och då stötte jag på Oscar, Alice och Jocke. så efter jag varit barnvakt träffade jag dom, de blev att chilla i solen o de e alltid skönt!
 sen blev det att dra hem och käka och då kom Irini o Emma, vi gjorde oss iordning för att dra ut och grilla me ett stoort gäng, kvällen blev inte som jag tänkt mig men den blev jätte härlig och mysig iallafall!
den slutade hos Oscar med ett bad och en film, riktigt myys!

det betyder att dagen började där också, vi såg då klart filmen som vi började titta på dagen innan. Idag har vi mest tagit det lungt och chillat. Vi kom precis hem från affären med chips och dipp som vi ska ha till en film, härlig kväll med den jag älskar mest hihi :D<3




19 Maj

Nu drar jag mig mot stan för att vara barnvakt o senare blir det Irini! härlig dag känner jag :D

tänkte att jag kör på barbent idag så får vi se om jag fryser!



18 Maj

Idag då äre fredag, häärligt väder blev det också! :D

började dagen me o vakna hos Oscar, kunde den börjat bättre :> sen blev det att spendera förmiddagen med honom, vid fem drog han hem och jag började göra mig iordning för tjejkvällen!
blev att vara hos Julia och grilla och äta gott, blir hungrig nu av att tänka på de!! det blev mycket snack om allt o inget o massa myys, alltid lika roligt o träffa tjejorna!

i morrn äre lördag och då ska jag vara barnvakt på förmiddagen och sen träffa Irini, vet inget mer änsålänge så vi får se va dagen bjuder på!

nu blire att krypa ner i sin renbäddade säng o kolla på csi!

- Bilder från ikväll



15 Maj

Igår vare måndag och det är rätt chill i skolan då med en tre timmars lunch rast (Y) efter skolan drog jag mig hem till mormor och morfar o käka lite gött! tyvärr vare inte så varmt och solit ute som jag hoppats så jag la mig på soffan och lyckades sova i två timmar. när ja vakna vare dags för gofika! :D
efter ett tag drog jag hem o fixa lite sen kom oscar och hjälpte mig med matten, så nu är den klar! :D
sen blev det att kolla csi och sova, härlig måndag må jag säga!

idag däremot hare inte vatt lika chill, låång skoldag men har fått mycke gjort! och sen hem o plugga tillsammans med Ella. vid sex åkte jag mot stan för o ha teater,  tränade att gå på styltor idag, riktigt roligt måste jag säga! :D
nu sitter jag hemma hos oscar och ska göra klart de sista plugget o sen blire film, mysigt mysigt! :D
men vi hörs i morrn!
- Bild sen i sommras

13 Maj

underbar dag kan jag börja me o säga!

det blev inte alls som jag tänkt mig men mycke mycke bättre!

vid två ungefär så drog jag, Oscar, Jocke och Disa ut på en lååång cykeltur förbi norra, förbi marsbäcken och låångt in i skogen, där vi sen kom fram till en mysig sjö med berg att ligga o sola på! oturligt nog ville inte solen vara framme just då, den kom fram igen när vi åkte hem mot jocke, så det blev att ligga o sola där en stund!

efter det åkte jag till 3T för o sola lite, nu när grunden ändå är satt lixom! ´
sen mötte jag syrran på willys o shoppa lite grejer till maten, blev lax i folié och klyftpotatis, bara för att de va så gott sist! nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det film, this means war heter den, den verkar bra!

i morrn äre skola o sen blir det att käka hos mormor & morfar, om det är fint väder blir det plugg på deras gräsmatta som gäller! hare gött!


Rocka på!

igår var jag riktigt trött! var i Oskarshamn heeela dagen, o det var musik överallt! det var många duktiga och det var roligt, framförallt att få umgås med gänget som man åkte dit med!

idag är det fint väder ute, verkar vara varmt också! dock ska jag plugga bara.. funderar på o dra till mormor men vi får se hur det blir med det! har inte så stor ork idag, har tänkt på det att man försöker finnas alla till lags, men ändå gör man fel o allt slutar med en orolig känsla o ångest. vet inte varför det blir så men man får alltid känna det nån gång. aja nog om de, nu vet ni vad jag tänker på haha!

mammsen min är i Italien så är helt ensam  hemma just nu, vilket är lite segt eftersom man måste laga mat o allt själv! haha men men det kommer nog bli bra iallafall :)

- Ta mig tillbaka!






försöker lyssna på lite gammal pepp musik haha! lite kul faktiskt :D

Markoolio

Markoolio

Las Ketchup      

nån som har nått mer tipps? :D

11 Maj

hallå där! sitter just nu hos Oscar med lite tjekompisar också, Irini, Ella, o Johanna, de e lite dricka o musik, nyss käkat också, alltid gött me mat! :D
haft nationella i spanska idag, vilket inte gick sådär jätte bra haha, men jag försökte iallafall!!
sen blev det hem käka o sova lite haha för att sen fixa sig o dra till mormor o morfar för lite mat o grillat o lite sånt, alltid lika gott och alltid lika trevligt!
ikväll ska man till Alex som fyller år och fira honom, just nu har jag något som irriterar mig mycket, men som jag hoppas slippa ikväll sen så att jag kan ha kul o bli mega pepp! :D
i morrn blire att åka till Oskarshamn med Mejeriet och UKM gruppen o jobba lite där med sånt! så får se om jag bloggar något imorrn! men vi hörs :D

10 maj. (mobilbloggar så ursäkta felen i texten haha)

Hej! ligger just nu i oscars säng o väntar på att han ska lira klart! haha brukar nt blogga från mobilen för de brukar alltid lagga! men gör ett försök iallafall! :d dagen började med en sovmorgon till kl kvart i tolv, aaas najs! därefter tre lektioner varav en var idrott, vi körde ett test med sprining ode gick väl sådär! men men efter skolan blev de musikal sen hem igen o käka osen dra till oscar för att få lite hjälp me matten, så nu är det pågång iallafall! ska straxt kolla på lost tillsammans med oscar, förhoppningsvis om han inte spelat klart snart så tänkeat klart snart sä ska jg soca! imorrn blire nationella i spanska, längtar ju inte precis men det ska bli skönt o få de över! aja vi hörs i morrn! godnatt på er :D

9 Maj

är sååååååå trött!

idag har jag vatt i skolan vilket kändes som om den aldrig tog slut! efter det åkte jag hem till mormor för hon fyller år idag! :D käkade lite smörgåstårta och tårta, alltid lika gött o sen va jag mätt kan jag lova!
sen blev det att träffa Emma för att plugga, vilket gick lite så där halv bra eftersom jag pluggat varje dag sen lördag och sen skola på de! det blir lite tomt i huvudet ibland!

nu håller jag på o kollar på en film som heter Loser, för att sen dra hem till min lilla orreborre! alltid lika mysigt!

i morrn börjar jag tolv så det är chill! behöver en sovmorgon känner jag!


- lite muffins fick ta del i plugget också! alltid göttigt

8 Maj

skolan= hemsk o fullt ös!  behvöver nog inte säga mer.. haha

igår vare måndag och då tränade jag efter skolan och sen träffades jag Ella Oscar Jocke och Melker för att grilla!
det blev klyftpotatis, lax i folié me grönsaker o sallad! as gott! mot kvällen blev det lite lite fotboll o chill ute. dagen avslutades med plugg, inte lika roligt dock..

idag däremot ska jag plugga nu sen teater! plugga ännu mer när ja kommer hem, oså kommer min vecka se ut ungefär, plugg plugg o plugg! haha







- Älskar dej mest Oscar!<3
RSS 2.0